Bel voor een afspraak 0251-273082

Schoonheidsinstituut Centre Cosmetique Carmen

Onze partners

Ariane Inden Cosmetics

Ariane Inden

Ariane Inden. Luxe milieu-, natuur- en diervriendelijke cosmetica van zeer hoogwaardige kwaliteit. Gemaakt voor ultieme schoonheid. Parfums, make-up en huidverzorging. Perfectie, kwaliteit en stijl.

Website

La Figura

Afslankstudio La Figura

In een gemoedelijke sfeer en gezellige ambiance bent u bij La Figura op het juiste adres om een goed figuur te verkrijgen en te behouden. Met de TFM-methode i.c.m. Ozon-therapie en een gezond voedingsadvies bent u verzekerd van resultaat!

Website

Infinity Sun

Infinity Sun

Infinity Sun stelt ’s werelds enige lijn van huidverzorgingssystemen met een grote verscheidenheid aan behandelingsmethoden aan u voor, die gebaseerd zijn op een unieke technologie. Met de computergestuurde apparaten leveren ze een topkwaliteit en de modernste techniek op het gebied van Sunless Tanning (Airbrush Tanning)! Infinity Sun biedt 100% natuurlijke, cosmetische behandelingen aan.

Website

LavieSage

Ariane Inden

LavieSage staat voor huid en gezondheid. Uw huid is ook een weerspiegeling van uw inwendige gezondheid, vandaar dat LavieSage producten (nutricosmetics) maakt, die langs de natuurlijke weg, dus via de binnenzijde, de huid kunnen verbeteren.

Website

Pedicure Kim

Pedicure Kim

Kim Welboren huurt als zelfstandig Pedicure een stoel in onze salon. Voor een goede pedicurebehandeling en deskundig advies ben je bij Kim aan het juiste adres. Kim is aangesloten bij Provoet (de landelijke brancheorganisatie voor pedicures). Via telefoon/sms bereikbaar op 06-47682306.

Website

Christrio

Christrio

De UV-gel van Christrio is uniek in zijn soort. De gel vergeelt niet en glanst wekenlang. U heeft er dus lang plezier van. En de kwaliteit die de nagels uitstralen, zal ongetwijfeld ook in uw omgeving opvallen!

Website

Medcos

Medcos

De effectiviteit en de veiligheid van de IPL behandelingen met het apparaat van IPL is door de jaren heen bewezen en wordt door wetenschappers en internationaal vooraanstaande huidklinieken erkend. De behandelingen met de MedCos IPL methode zijn door de uitmuntende koeling van het systeem nagenoeg pijnloos.

Website

Adres en openingstijden

Centre Cosmetique Carmen
Begijnenstraat 20, 1941 BS Beverwijk


Telefoon 0251-273082
WhatsApp 06-81727778
Email info@centrecosmetiquecarmen.nl
Route Google Maps
Openingstijden
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
9:00
9:00
9:00
9:00
10:00
-
-
-
-
-
17:30
17:30
21:00
17:30
17:00

Stel uw vraag

Like ons op Facebook

Ontvang onze nieuwsbrief