Bel voor een afspraak 0251-273082

Schoonheidsinstituut Centre Cosmetique Carmen

Pigment Off tattoo removal

Voor het verwijderen van permanente make-up en tattoo’s

Ben je ontevreden met het resultaat van een permanente make-up behandeling of tattoo? Is de kleur bijvoorbeeld niet mooi, is het resultaat niet symmetrisch, of ben je er gewoon op uitgekeken? Dan kun je deze met Pigment Off Remover laten verwijderen bij ons. Pigment Off maakt het mogelijk om pigmenten in alle kleuren en tinten effectief en volledig te verwijderen. Zelfs hardnekkige microblading pigmenten op basis van acrylaat kunnen hiermee verwijderd worden.

Wat is Pigment Off?

Pigment Off is een non-lasertechniek voor het verwijderen van permanente make-up en tatoeages. Het is een uniek extractieproces, waarbij pigmenten via het huidoppervlak worden verwijderd. De Pigment Off Remover suspensie bestaat uit aardalkali- en overgangsmetaaloxiden. De chemische eigenschappen hiervan lijken sterk op tatoeage-inkt en permanente make-up pigmenten. Hierdoor hebben ze een zeer goede mengbaarheid en onderlinge compatibiliteit met deze stoffen, oftewel “soort zoekt soort”. De pigmentdeeltjes binden zich aan de Remover en het mengsel dat ontstaat kan zich niet in de huid manifesteren, wordt afgestoten door de huid en verplaatst naar de oppervlakte. Volgens klinische studies ligt het slagingspercentage voor het verwijderen op bijna 100%.

Effectiever dan laser

De meest bekende methode voor verwijderen betreft laser. Het resultaat dat hiermee behaald wordt is niet altijd voldoende. De reden hiervoor is omdat de laser niet alle kleuren herkend (zoals wit, beige, geel, oranje, en sommige tinten rood). Bovendien zijn vervolgbehandelingen vaak minder effectief, omdat er onvoldoende contrast overblijft met de huid. Witte of beige-achtige kleuren kunnen het beste helemaal niet met de laser worden behandeld. Onder de laserstraal veranderen deze pigmenten van kleur (groen-grijs tot zwarte tinten), die daarna niet meer kunnen worden verwijderd. Idem voor pigmenten die worden gemengd op basis van wit of beige.

Prijzen
vanaf € 150,-  
vanaf € 75,-  

Adres en openingstijden

Centre Cosmetique Carmen
Begijnenstraat 20, 1941 BS Beverwijk


Telefoon 0251-273082
WhatsApp 06-81727778
Email info@centrecosmetiquecarmen.nl
Route Google Maps
Openingstijden
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
9:00
9:00
9:00
9:00
10:00
-
-
-
-
-
17:30
17:30
21:00
17:30
17:00

Stel uw vraag

Like ons op Facebook

Ontvang onze nieuwsbrief