Bel voor een afspraak 0251-273082

Schoonheidsinstituut Centre Cosmetique Carmen

Anti-aging

Een frisse uitstraling met TCA peeling

TCA peeling is uitermate geschikt voor mannen en vrouw die huidverjonging voor gezicht, hals, decolleté of handen wensen. Fijne rimpels, grover wordende huid ten gevolge van huidveroudering, maar ook huidveroudering veroorzaakt door de zon (zgn. photo-aging), pigmentvlekken of een ‘gelige teint’, zijn perfect te behandelen met deze peeling.

Wat houdt een TCA peeling in?

Een TCA peeling is een chemische peeling, waarbij de werkzame stof (trichloorazijnzuur) er voor zorgt dat de bovenstaande huidlagen loslaten en zich als het ware gaan vernieuwen. Er kan op verschillende dieptes in de huid gewerkt worden, waardoor het voor verschillende huidtypes en -problemen uitstekend inzetbaar is.

“Ik heb gehoord dat je kunt gaan vervellen. Is dit erg?”

Anti-aging, of biologisch verjongen van de huid en haar werkingsmechanismen, betekent in feite een strijd tegen de tijd; het omkeren van de biologische klok. Om tot een goed en bevredigend resultaat te komen, dat het resultaat van andere peelings overtreft, is het nodig, dat er een behoorlijk deel van de opperhuid wordt vervangen door nieuwe, gezonde cellen. Dit betekent dan ook dat in een bepaalde fase van de peeling de huid een mate van vervelling kan gaan vertonen. De mate hiervan hangt nauw samen met de individuele reactie van de persoon op deze behandeling. Dit zal echter vanzelf verdwijnen.

Maximaal resultaat behalen door de huid van binnenuit te voeden

Ter voorbereiding op en ondersteuning van de peelings adviseren wij om de huid van binnenuit te voeden. Met de nutricosmetics van LavieSage beschikken wij over de juiste supplementen om huidverbetering te realiseren. Het beste wat je hiervoor kunt gebruiken is de MicroNeedling Premium kit, die is ontworpen om de huid op een Premium niveau te ondersteunen tijdens intensieve behandelingen als TCA peelings en microneedling. Het betreft een unieke formule bestaande uit o.a. oliën en vitamines, die huid een metamorfoose laat ondergaan, waarbij alle lagen van de huid gevoed worden. Meer weten over de kit? Klik hier.

Aanbieding kuur

Wij adviseren een kuur van 4 behandelingen, inclusief een crème voor thuisgebruik en de MicroNeedling Premium kit. Dit totale pakket bieden wij aan voor € 499,-. De waarde van dit pakket bedraagt normaal € 691,-. Het voordeel is bijna € 200,-!

Ook kan de kuur zonder de MicroNeedling Premium kit gevolgd worden. De prijs hiervan is € 389,- voor 4 behandelingen, inclusief een crème voor thuisgebruik. Echter, voor slechts € 110,- extra ontvang je de kit ter waarde van € 239,- en is er beter resultaat mogelijk.

tcapeeling

Tagged , ,

Adres en openingstijden

Centre Cosmetique Carmen
Begijnenstraat 20, 1941 BS Beverwijk


Telefoon 0251-273082
WhatsApp 06-81727778
Email info@centrecosmetiquecarmen.nl
Route Google Maps
Openingstijden
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
9:00
9:00
9:00
9:00
10:00
-
-
-
-
-
17:30
17:30
21:00
17:30
17:00

Stel uw vraag

Like ons op Facebook

Ontvang onze nieuwsbrief