Bel voor een afspraak 0251-273082

Schoonheidsinstituut Centre Cosmetique Carmen

Huidverjonging

Huidverjonging

Wij zijn gespecialiseerd in huidverjonging en -verbetering. Door het volgen van diverse cursussen en masterclasses, en de aanschaf van nieuwe apparatuur, hebben wij ons sterk verdiept in het verjongen van de huid door middel van behandelingen, producten en voedingssupplementen, die op de persoon zijn afgestemd. Elke huid is anders, zowel het type als de conditie. Op basis hiervan kunnen we samen met jou een plan opstellen om gewenste doel(en) te bereiken. Hieronder vind je de belangrijkste behandelingen en technieken die we toepassen. Maak eens een afspraak met één van onze huidspecialisten voor een gratis vrijblijvend advies of reserveer een kennismakingsbehandeling huidverjonging voor € 55,-.

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage is een behandeling, waarbij het lichaam zelf aan het werk gezet wordt om de huid in optimale conditie te krijgen. Met bindweefselmassage wordt de doorbloeding in de huid gestimuleerd, evenals de afvoer van afvalstoffen en celregeneratie (het vervangen van beschadigde cellen door nieuwe). Het resultaat is een jonge, stevige en goed doorbloede huid. Hiermee zijn dan ook zeer goede resultaten te bereiken in de strijd tegen rimpels en verslapping van de huid. Klik hier voor meer informatie over bindweefselmassage.

Fruitzuurpeeling

Een fruitzuurpeeling kan toegepast worden voor verschillende huidproblemen, waaronder huidveroudering, rimpels, hyperpigmentatie, littekens, acné, droge en/of slappe huid. Deze huidverjongingsbehandeling kan op 5 verschillende sterktes en werking, die op huidtype, klachten en wensen wordt afgestemd.

LED therapie

LED therapie (ook wel collageenlamp genoemd) is een therapie waarbij licht met een bepaalde frequentie wordt gebruikt om de huid te verbeteren. Het resultaat is een mooiere en actieve huid, vaak al merkbaar direct na de eerste behandeling! Deze behandeling is niet schadelijk en passen we dan ook graag toe in combinatie met één van de andere behandelingen.

Gerelateerde berichten

Adres en openingstijden

Centre Cosmetique Carmen
Begijnenstraat 20, 1941 BS Beverwijk


Telefoon 0251-273082
WhatsApp 06-81727778
Email info@centrecosmetiquecarmen.nl
Route Google Maps
Openingstijden
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
9:00
9:00
9:00
9:00
10:00
-
-
-
-
-
17:30
17:30
21:00
17:30
17:00

Stel uw vraag

Like ons op Facebook

Ontvang onze nieuwsbrief