Bel voor een afspraak 0251-273082

Schoonheidsinstituut Centre Cosmetique Carmen

Onze partners

Beauty2People

Beauty2People

Uiteindelijk krijgen we allemaal rimpels en vlekjes. Maar het moment dat ‘lijntjes’ diepe ‘rimpels’ worden, stellen we graag zo lang mogelijk uit. Met standaard huidverzorging houd je de tijd niet tegen. Beauty2People is gespecialiseerd in cellulaire gezondheid. De producten van Beauty2People (HydroPeptide, Hyamatrix) zetten het lichaam zelf aan het werk met anti-aging processen, zoals collageenproductie en celvernieuwing. Zo zie je er op iedere leeftijd stralend uit.

Website

Infinity Sun

Infinity Sun

Infinity Sun stelt ’s werelds enige lijn van huidverzorgingssystemen met een grote verscheidenheid aan behandelingsmethoden aan u voor, die gebaseerd zijn op een unieke technologie. Met de computergestuurde apparaten leveren ze een topkwaliteit en de modernste techniek op het gebied van Sunless Tanning (Airbrush Tanning)! Infinity Sun biedt 100% natuurlijke, cosmetische behandelingen aan.

Website

LavieSage

LavieSage

LavieSage staat voor huid en gezondheid. Uw huid is ook een weerspiegeling van uw inwendige gezondheid, vandaar dat LavieSage producten (nutricosmetics) maakt, die langs de natuurlijke weg, dus via de binnenzijde, de huid kunnen verbeteren.

Website

Christrio

Christrio

De UV-gel van Christrio is uniek in zijn soort. De gel vergeelt niet en glanst wekenlang. U heeft er dus lang plezier van. En de kwaliteit die de nagels uitstralen, zal ongetwijfeld ook in uw omgeving opvallen!

Website

Medcos

Medcos

De effectiviteit en de veiligheid van de IPL behandelingen met het apparaat van IPL is door de jaren heen bewezen en wordt door wetenschappers en internationaal vooraanstaande huidklinieken erkend. De behandelingen met de MedCos IPL methode zijn door de uitmuntende koeling van het systeem nagenoeg pijnloos.

Website

Adres en openingstijden

Centre Cosmetique Carmen
Begijnenstraat 20, 1941 BS Beverwijk


Telefoon 0251-273082
WhatsApp 06-81727778
Email info@centrecosmetiquecarmen.nl
Route Google Maps
Openingstijden
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
9:00
9:00
9:00
9:00
10:00
-
-
-
-
-
17:30
17:30
21:00
17:30
17:00

Stel uw vraag

Like ons op Facebook

Ontvang onze nieuwsbrief