Bel voor een afspraak 0251-273082

Schoonheidsinstituut Centre Cosmetique Carmen

SkinMaster

Onze anti-aging specialisten Carmen Krul-Donkersloot en Simone Deugd zijn beiden SkinMaster.

Wat is een SkinMaster en waar staat hij of zij voor?

Een SkinMaster is een ervaren schoonheidsspecialist(e) die zich specifiek gespecialiseerd heeft in anti aging en huidverjongingstechniek. Door de kennis die hij of zij voor deze richting nodig heeft, is zij uiterst bekwaam in elke vorm van huidverbetering, van acne tot aan rosacea.

Onderscheidend

Een SkinMaster onderscheidt zich van een reguliere schoonheidsspecialist doordat zijn of haar inzicht zich niet beperkt tot het behandelgamma wat hij of zij in eigen praktijk voert, maar zich uitstrekt tot kennis van het totaal van alle behandelingsmogelijkheden. Een SkinMaster is in staat deze behandelingsmogelijkheden op de meest effectieve manier en in de juiste volgorde synergetisch in te zetten. Dit alles volgens een behandelplan dat maximaal resultaat, financiële haalbaarheid overzichtelijk weet te combineren.

Kennis

Een SkinMaster heeft kennis van alle, in de schoonheidsbranche aangeboden manuele, instrumentele of apparatieve behandeltechnieken en weet ze in te delen in hun bereik (fasciliterend, aanjagen, opruimend).

Code van Respect

Een SkinMaster houdt zich aan de SkinMaster code van Respect, en uit zich nooit op een negatieve of minderwaardige manier over willekeurig welk merk, leverancier, collega of cliënt. Hij of zij kent zijn of haar eigen beperkingen en tekortkomingen en werkt uitsluitend vanuit vakkennis, positiviteit en liefde voor het vak en de medemens.

Adres en openingstijden

Centre Cosmetique Carmen
Begijnenstraat 20, 1941 BS Beverwijk


Telefoon 0251-273082
WhatsApp 06-81727778
Email info@centrecosmetiquecarmen.nl
Route Google Maps
Openingstijden
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
9:00
9:00
9:00
9:00
10:00
-
-
-
-
-
17:30
17:30
21:00
17:30
17:00

Stel uw vraag

Like ons op Facebook

Ontvang onze nieuwsbrief