Bel voor een afspraak 0251-273082

Schoonheidsinstituut Centre Cosmetique Carmen

Sunless Spray Tanning van Infinity Sun

Spray Tanning

Met onze Sunless Spray Tanning van Infinity Sun ben je in amper 10 minuten voorzien van een natuurlijk uitziende bruine teint. Geen oranje vlekken. Alsof je net van vakantie terugbent.

Voor een mooie teint het hele jaar door, maar zeker ook voor een speciale gelegenheid…

Inmiddels is duidelijk dat er een relatie bestaat tussen overmatig of onjuist gebruik van zonnebanken en gezichtsbruiners en de kans op huidkanker en huidveroudering. Sunless Spray Tanning van Infinity Sun is een uniek product, dat een gezonde bruine teint aanbiedt op basis van 100% natuurlijke, cosmetische behandelingen en deze risico’s vermijdt. Het merk heeft inmiddels de reputatie hoog kwalitatieve producten én de modernste technologie op het gebied van Sunless Spray Tanning te leveren. Geen wonder dat het door vele celebrities in de USA wordt gebruikt.

Infinity Sun

Infinity Sun stelt ’s werelds enige lijn van huidverzorgingsystemen met een grote verscheidenheid aan behandelingsmethoden aan u voor. Ze zijn gebaseerd op een eigen uniek ontwikkelde technologie en computergestuurde apparaten. De Spray Tanning producten bestaan uitsluitend uit antioxidanten en plantaardige ingrediënten, die de huid verrijken, voeden en versterken. De anti-aging vloeistoffen geven de huid een mooie, stralende, goudbruine teint en dat in amper 5 tot 10 minuten!

Na de behandeling

Na een Sunless Spray Tanning behandeling kun je natuurlijk gewoon de zon in, maar de teint biedt géén bescherming tegen zonnebrand. Goed smeren met een zonnebrandmiddel blijft dus van essentieel belang. De houdbaarheid van een Infinity teint varieert van één tot twee weken. Dit is afhankelijk van het huidtype, maar vooral ook hoe met de teint wordt omgegaan. Bijvoorbeeld chloorbaden en sauna’s verwijderen dode huidcellen, dus zullen de teint sneller doen vervagen.

Gerelateerde berichten

Prijzen
35,-  
25,-  
17,50
39,95

Adres en openingstijden

Centre Cosmetique Carmen
Begijnenstraat 20, 1941 BS Beverwijk


Telefoon 0251-273082
WhatsApp 06-81727778
Email info@centrecosmetiquecarmen.nl
Route Google Maps
Openingstijden
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
9:00
9:00
9:00
9:00
10:00
-
-
-
-
-
17:30
17:30
21:00
17:30
17:00

Stel uw vraag

Like ons op Facebook

Ontvang onze nieuwsbrief