Cryolipolyse

Benieuwd welke behandeling het beste bij jou past? Wij adviseren je graag!

Cryolipolyse

Benieuwd welke behandeling het beste bij jou past? Wij adviseren je graag!

Een mooier figuur met Cryolipolyse

Een mooier figuur met Cryolipolyse

Ben jij bezig met afvallen of zit je reeds op je streefgewicht, maar zijn er nog plekken op je lichaam waar je wat vet wilt kwijtraken? Dan is cryolipolyse wellicht wat voor jou! Met deze beproefde methode kun je plaatselijk vet kwijtraken, cellulitis verminderen en/of huid laten verstrakken.

Wat is Cryolipolyse?

Cryolipolyse, ook wel vetcelbevriezing genoemd, is een behandeling, waarbij door afkoeling vetcellen worden vernietigd. Hoewel het bevriezing wordt genoemd, wordt de huid niet blootgesteld aan een temperatuur van onder de 3 graden Celcius.

Hoe werkt het?

Een speciale behandelkop wordt op de uitgekozen locatie op het lichaam geplaatst. De vacuüm zuigfunctie op de behandelkop wordt gebruikt om het onderhuidse vetweefsel op de betreffende locatie zeer gericht te kunnen koelen met behulp van de cryotechnologie.

Vetcellen in het onderhuidse vetweefsel zijn vooral cellen die rijk zijn aan verzadigde vetzuren, en zijn om die reden zeer gevoelig voor blootstelling aan koude. Anderzijds zijn de omliggende elementen zoals bloedvaten, zenuwbanen, vetarme cellen, etc. veel minder gevoelig voor blootstelling aan koude. Dit resulteert onvermijdelijk in de definitieve verwijdering van vetcellen, zonder schade aan de omliggende weefsels.

Voor wie is het geschikt?

Cryolipolyse is met name bedoeld voor plaatselijk vetophopingen. Het is daarom geschikt voor mensen die reeds aan het afvallen zijn of reeds op een gezond gewicht zitten, maar één of meerdere plekken met wat hardnekkig vet hebben. Het is niet aan te raden voor mensen met overgewicht, omdat daar het aantal benodigde behandelingen te hoog zou worden.

Hieronder zijn de meest populaire zones die behandeld kunnen worden met vetcelbevriezing afgebeeld.

CryoZones

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Ons uitgangspunt is dat er 3 behandelingen (van 40 minuten per keer) nodig zijn om het beste resultaat te krijgen. De tijd tussen 2 sessies zal het liefst ongeveer anderhalf tot twee maanden zijn.

Is het een pijnlijke behandeling?

Het is geen pijnlijke behandeling. De eerste minuten zullen wellicht wat vreemd en licht ongemakkelijk aanvoelen. De huid wordt dan vacuüm gezogen en afgekoeld. Daarna merk je er niet veel van. Na de behandeling voelt de behandelde zone koud aan. Het kan tijdelijk gevoelloos blijven. In een enkel geval kunnen er blauwe plekken ontstaan en kan het beurs aanvoelen, maar dit trekt snel weer weg.

Vetcelbevriezing, een niet-chirurgisch alternatief voor liposuctie.
Prijzen
€ 50,-
€ 25,-

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van al ons nieuws en aanbiedingen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Begijnenstraat 20 | 1941 BS Beverwijk | 0251-273082 | info@centrecosmetiquecarmen.nl