Bel voor een afspraak 0251-273082

Schoonheidsinstituut Centre Cosmetique Carmen

Ariane Inden

Ariane Inden Re-activating Clarifying Lotion

Reactivating Clarifying LotionSmallDeze verfrissende lotion verwijdert de laatste restjes van de reiniging, adstringeert en desinfecteert de huid en is de ideale voorbereiding op de verzorging. Zowel geparfumeerd als ongeparfumeerd zonder kleurstoffen verkrijgbaar. Desinfecteert, exfolieert (verwijdert dode huidcellen), sluit de poriën, fris door menthol. Je gebruikt het product 2 keer per dag in de ochtend en de avond.

Gebruik

Door gebruik van Re-activating Clarifying Lotion worden crèmes nog beter door de huid opgenomen. Breng de lotion met een wattenschijfje aan op het gezicht. De huid wordt gekalmeerd en voelt fris en schoon aan. De poriën sluiten zich. Re-activating Clarifying Lotion heeft een exfoliërende werking en verwijdert dode huidcellen. Hierdoor zal het wattenbolletje steeds gekleurd zijn (dode huidcellen), ook al is de huid vooraf intensief met Ariane Inden Extra Mild Massage Cleanser gereinigd.

Gebruik Re-activating Clarifying Lotion niet op de huid tussen de wenkbrauwen en ogen. Maak eerst het wattenschijfje nat met water, knijp het uit, sprenkel er een beetje lotion overheen en breng het aan op het gezicht als de huid erg gevoelig is. Ariane Inden Re-activating Clarifying Lotion heeft een duidelijk waarneembare werking voor de huid. Kampfer en menthol hebben een verfrissende en reinigende werking.

Re-activating Clarifying Lotion is licht geparfumeerd met Ariane Inden Basic. Deze lotion is ook ongeparfumeerd zonder kleurstoffen verkrijgbaar speciaal voor de gevoelige of allergische huid.

Tagged , ,

Adres en openingstijden

Centre Cosmetique Carmen
Begijnenstraat 20, 1941 BS Beverwijk


Telefoon 0251-273082
WhatsApp 06-81727778
Email info@centrecosmetiquecarmen.nl
Route Google Maps
Openingstijden
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
9:00
9:00
9:00
9:00
10:00
-
-
-
-
-
17:30
17:30
21:00
17:30
17:00

Stel uw vraag

Like ons op Facebook

Ontvang onze nieuwsbrief