Bel voor een afspraak 0251-273082

Schoonheidsinstituut Centre Cosmetique Carmen

LavieSage

Bescherm je huid van binnenuit met SkinProtect van LavieSage

LavieSage SkinProtectMet SkinProtect van LavieSage bescherm je de huid van binnenuit tegen vrije radicalen. Het ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en helpt te beschermen tegen invloeden van vervuiling en schade door zonlicht/UV-straling.

Waarom raden wij SkinProtect aan?

De mens heeft zonlicht nodig, sterker nog de zon maakt alle leven op aarde mogelijk. De mens kan ook niet zonder huid. Enerzijds geeft de huid bescherming tegen alles wat van buitenkomt, zoals water, vuil en bacteriën. Anderzijds maakt de huid de belangrijke vitamine D aan met behulp van UVB straling die afgegeven wordt door zonlicht.

Door te veel zon/UV-licht kunnen er echhter vrije radicalen ontstaan die juist weer schade in de huid tot gevolg kunnen hebben. Om onze huid te ondersteunen in haar functie is het verstandig om extra anti-oxidanten toe te voegen. Hiermee kunnen we de vrije radicalen (agressieve deeltjes) neutraliseren tot een acceptabel niveau. Deze vrije radicalen kunnen ontstaan door overmatig zonnen, maar ook door vervuiling, alcohol, roken, uitlaatgassen en chemicaliën die onze cellen aantasten.

SkinProtect bevat anti-oxidanten, zoals vitamines C en E, die helpen de huid te beschermen tegen oxidatieve schade door vrije radicalen. SkinProtect helpt het natuurlijk afweersysteem van de lichaamscellen en ondersteunt bij de aanmaak van nieuwe cellen en weefsels. Het draagt ook bij aan een normale concentratievermogen en houdt de geest helder en speelt een rol bij de opbouw en afbraak van koolhydraten, vetten en eiwitten. SkinProtect is goed voor de schildklier en ondersteunt het immuunsysteem. Het draagt bij tot de instandhouding van normale bloedsuikergehalten en bevordert een normale pigmentatie van de huid. SkinProtect speelt een rol bij het behoud van sterke botten en is goed voor de kalkhuishouding en verhoogt de opname van kalk in de botten.

Voor wie is SkinProtect geschikt?

Voor iedereen die extra aanvulling wil van anti-oxidanten. We bevelen het aan voor zowel volwassenen als kinderen.

Wat zit er in SkinProtect

LavieSage SkinProtect bestaat uit de volgende ingrediënten:

 • Spirulina
 • Vitamine C
 • Druivenpitextract
 • L-OptiZinc
 • GojiBerry
 • Vitamine D3
 • Vitamine E
 • Groene Thee-extract
 • Alpha liponzuur
 • Gemixte carotenen
 • Seleniummethionine
 • Resveratrol
 • Chromium (ChromeMate)

Ervaringen

Ik ben erg tevreden over SkinProtect. Ik verbrand normaal snel in de zon, maar ook onder een lichte zonnebank. Sinds ik SkinProtect gebruik in aanloop naar de zomer, gaat het veel beter. Ik ben afgelopen zomer voor het eerst totaal niet verbrand, terwijl ik toch 2 weken naar Spanje ben geweest. Ik raad het iedereen aan die graag de zon ingaat.

Stefan Krul (38 jaar)

Tagged , , ,

Adres en openingstijden

Centre Cosmetique Carmen
Begijnenstraat 20, 1941 BS Beverwijk


Telefoon 0251-273082
WhatsApp 06-81727778
Email info@centrecosmetiquecarmen.nl
Route Google Maps
Openingstijden
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
9:00
9:00
9:00
9:00
10:00
-
-
-
-
-
17:30
17:30
21:00
17:30
17:00

Stel uw vraag

Like ons op Facebook

Ontvang onze nieuwsbrief