Bel voor een afspraak 0251-273082

Schoonheidsinstituut Centre Cosmetique Carmen

Anti-aging

Chemische peeling (TCA) voor verjonging van de huid

Met een chemische peeling behandeling (ook bekend als TCA peeling) bieden we een veilige huid verjongende behandeling, waarmee ouder wordende huid, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, acnéhuid, een doffe of vermoeide huid, en de eerste fijne rimpels aangepakt kunnen worden.

Wat houdt de chemische peeling in?

TCA is een veilige zuurpeeling waarbij trichloride azijnzuur wordt gebruikt. Doordat we in staat zijn verschillende concentraties toe te passen, kunnen we zeer nauwkeurig en veilig werken.

Tijdens de behandeling wordt de vloeistof op de huid aangebracht. Dit heeft een enigszins brandend gevoel. Afhankelijk van de zuurgraad van de huid worden één of meerdere lagen vloeistof aangebracht. Vervolgens wordt een masker aangebracht, waarmee het brandende gevoel wordt weggenomen. Na de behandeling zal de huid er dan ook gewoon normaal uitzien. Na een paar dagen kan de huid bruine vlekken gaan vertonen, waarna deze gaat vervellen. Hierdoor zal een nieuwe roze huid tevoorschijn komen. Dode huidcellen zijn verwijderd en de onderliggende huidlagen zijn nieuwe cellen gaan produceren. De huid ziet er dan ook direct zichtbaar mooier en jonger uit.

Voor wie is de chemische peeling geschikt?

De TCA peeling is geschikt voor iedereen met één van de volgende klachten/problemen:

  • Pigmentatie (ouderdomsvlekken, pigmentvlekken, zwangerschapsmasker)
  • Ouder wordende huid
  • Acné
  • Doffe of vermoeide huid
  • Eerste fijne rimpels

Hoe snel is resultaat zichtbaar?

Na één behandeling is resultaat al zichtbaar, wanneer het vervellen heeft plaatsgevonden. Maximaal resultaat zie je na een kuur van 4 wekelijkse behandelingen. De huid straalt, voelt superzacht aan, vlekken en fijne lijntjes zijn vervaagd of zelfs verdwenen.

Aanbieding kuur

Bij afname van een kuur van 4 behandelingen ontvang je gratis een op de behandeling afgestemde crème van Skin Tech ter waarde van € 69,90. Hiermee zorg je dat ook buiten de behandelingen de huid optimaal wordt verzorgd en gevoed.

Een losse behandeling TCA peeling bedraagt € 125,-.

Tagged , , ,

Adres en openingstijden

Centre Cosmetique Carmen
Begijnenstraat 20, 1941 BS Beverwijk


Telefoon 0251-273082
WhatsApp 06-81727778
Email info@centrecosmetiquecarmen.nl
Route Google Maps
Openingstijden
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
9:00
9:00
9:00
9:00
10:00
-
-
-
-
-
17:30
17:30
21:00
17:30
17:00

Stel uw vraag

Like ons op Facebook

Ontvang onze nieuwsbrief