Bel voor een afspraak 0251-273082

Schoonheidsinstituut Centre Cosmetique Carmen

Nieuws

De 7 voordelen van bruin worden met spray tan

Spray Tanning

Hier de 7 voordelen van bruin worden zonder zon of zonnebank, maar door je te laten bruin sprayen met een tan.

1. Geen risico voor de huid

In tegenstelling tot bruin worden in de zon of onder de zonnebank, kan een spray tan behandeling niet tot schade aan de huid leiden. Sterker nog, wij maken gebruik van het unieke Infinity Sun systeem, waarbij alleen met natuurlijke producten wordt gewerkt, die goed voor de huid zijn. Over zonnen is al veel geschreven. Het is bewezen dat langdurig blootstelling aan UV-straling kan leiden tot schade aan de huid en in het ergste geval tot huidkanker. Het is zelfs op dit moment zo dat huidkanker de meest voorkomende soort van kanker in Nederland is (bron).

2. Snelste manier van bruin worden

Een spray tan behandeling duurt gemiddeld 5 tot 15 minuten, afhankelijk van welk deel van het lichaam er wordt behandeld. Je hoeft niet meerdere keren in de zoon te liggen of een zonnebankkuur te volgen om een mooie kleur te krijgen.

3. Een mooie egale kleur, op jouw wensen afgestemd

De tijd van een oranje-achtige, soms vlekkerig resultaat hebben we achter ons gelaten. Het resultaat van een spray tan behandeling bij ons is een mooie, natuurlijk uitziende, bruine teint. Wil je een diepbruine kleur of juist alleen van het witte af? Dit is allemaal prima mogelijk. Je zult er uitzien alsof je net terugbent van een heerlijke zonvakantie.

4. Ideaal voor feesten en partijen

Heb je een feest, bruiloft of wil je er mooi uitzien tijdens de feestdagen? Dan is spray tan de meest effectieve en eenvoudigste manier om een mooie bruine kleur te krijgen.

5. Apparatuur van de beste kwaliteit

Onze Spa Lite is één van de beste apparaten die op spray tan gebied te vinden is. Het apparaat is ontwikkeld in Californië en wordt door vele bekende persoonlijkheden gebruikt. Paris Hilton heeft dezelfde Spa Lite in roze als wij hier hebben staan!

6. Voordelig met een strippenkaart

Voor spray tan hebben wij een speciale strippenkaart samengesteld. Bij afname van de strippenkaart betaal je 5 behandelingen en krijg je de 6e behandeling er gratis bij! Meer informatie hierover vind je hier: De Beauty Strippenkaart.

7. Natuurlijke producten

We sprayen enkel met volledig natuurlijke, anti-aging sunless tanning producten, gemaakt met antioxidanten en puur plantaardige ingrediënten. Dit geeft de huid een stralende, natuurlijk ogende goudbruine teint.

Tagged , ,

Adres en openingstijden

Centre Cosmetique Carmen
Begijnenstraat 20, 1941 BS Beverwijk


Telefoon 0251-273082
WhatsApp 06-81727778
Email info@centrecosmetiquecarmen.nl
Route Google Maps
Openingstijden
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
9:00
9:00
9:00
9:00
10:00
-
-
-
-
-
17:30
17:30
21:00
17:30
17:00

Stel uw vraag

Like ons op Facebook

Ontvang onze nieuwsbrief