Bel voor een afspraak 0251-273082

Schoonheidsinstituut Centre Cosmetique Carmen

Bodylifestyle

Doe mee met de Cleanse & Revitalise Challenge 2019

Voel je beter en zie er beter uit in slechts 11 dagen!

De Cleanse & Revitalise Challenge is een 11-daags body & mind reset-programma. Het is de start van een nieuwe healthy lifestyle, zorgt voor een grondige reiniging van je lichaam, geeft nieuwe energie en stimuleert de stofwisseling.

Herboren in slechts 11 dagen

Laviesage Cleanse & Revitalise brengt je lichaam in 3 logische fasen binnen 11 dagen weer helemaal in balans. Het uitgekiende programma geeft het lichaam een complete reset, waardoor het daarna de bouwstoffen uit voeding weer eenvoudig, snel en doeltreffend kan opnemen.

Cleanse & Revitalise

Het begin van een nieuwe Healthy Lifestyle

Ervaar zelf het resultaat van een verbeterde voedingsopname, een optimale spijsvertering, een snellere vetverbranding, een betere doorbloeding en een mooie, goed gehydrateerde en gezonde huid! Met Cleanse & Revitalise krijg je weer energie, je voelt je beter en geniet nog meer van het leven.

Echt iedereen kan het succesvol volgen

Cleanse & Revitalise is een ‘mild’ en aangenaam programma. Door de in de praktijk beproefde en uitgebalanceerde opzet kan je tijdens het programma gewoon van de heerlijke recepten uit de dagprogramma’s genieten. De voeding die je tijdens het 11-daagse programma eet, is heerlijk en zit boordevol waardevolle voedingstoffen. Cleanse & Revitalise: De eerste stap op weg naar je nieuwe Healthy Lifestyle.

Wat heb je nodig? De Cleanse & Revitalise Kit

De kit bestaat een uitgebreide handleiding met uitleg, tips en achtergronden van het programma, per dag een voedingsschema, inclusief diverse recepten en een boodschappenlijst, en een pakket van 6 voedingssupplementen met ieder hun eigen functie, zoals afvoeren gifstoffen, ontgifting lever, ondersteunen immuunsysteem, verbeteren darmflora en reinigen dunne darm. Voor aanvullende tips, aandachtspunten en weetjes zal er een speciale Facebook-groep beschikbaar zijn.

Wat kost het?

De volledige kit, inclusief handleiding en het pakket van 6 voedingssupplementen, bieden wij aan voor € 129,-.

Praktijkervaringen

Lees een leuk en uitgebreid verslag van een deelneemster van het programma op dit blog: http://gzndenzo.nl/vinden-we-detox-moment/

Doe mee met de Challenge

Start jij samen met ons op dinsdag 8 of 22 januari? Opgeven kan via Facebook, email, telefoon (0251-273082) of Whatsapp (06-81727778).

Tagged , ,

Adres en openingstijden

Centre Cosmetique Carmen
Begijnenstraat 20, 1941 BS Beverwijk


Telefoon 0251-273082
WhatsApp 06-81727778
Email info@centrecosmetiquecarmen.nl
Route Google Maps
Openingstijden
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
9:00
9:00
9:00
9:00
10:00
-
-
-
-
-
17:30
17:30
21:00
17:30
17:00

Stel uw vraag

Like ons op Facebook

Ontvang onze nieuwsbrief