Bel voor een afspraak 0251-273082

Schoonheidsinstituut Centre Cosmetique Carmen

Huidverjonging

Klantenavond “Zien is geloven!”

Klantenavond Zien is geloven

Op vrijdagavond 8 februari organiseert Centre Cosmetique Carmen een klantenavond. Tijdens deze avond kun je kennismaken met de Sqinno Observ 520, ons nieuwe innovatieve huidscanapparaat, Daarnaast introduceren wij esthetisch arts drs. M. Yalaniz van Doctor Face, waarmee wij een samenwerking zijn gestart in ons huidinstituut. De avond start om 19:30 en is vrij toegankelijk, ook als je geen klant bent van ons.

Gratis huidscan met de Sqinno Observ 520

Zien is geloven! Met de Observ 520 is het mogelijk om jouw gezichtshuid in zes verschillende huidanalyse-modi vast te leggen en te beoordelen. Doordat ook diepere huidlagen haarscherp in beeld worden gebracht, worden huidproblemen en -aandoeningen direct zichtbaar. Hierdoor zijn wij in staat je van het best mogelijke advies te voorzien, en behandelingen zo effectief mogelijk in te zetten. De resultaten hiervan kunnen vervolgens inzichtelijk gemaakt worden met een nieuwe scan. Tijdens de klantenavond vertellen wij je er graag meer over.

Natuurlijk resultaat met Doctor Face

Ieder mens is mooi op zijn of haar manier. Esthetisch arts van Doctor Face zet graag zijn passie voor de esthetische geneeskunde in om het mooiste in je naar boven te halen. Dat begint bij het zorgvuldig aanhoren van jouw wensen. Doctor Face streeft er altijd naar om natuurlijke resultaten te behalen waarbij rekening gehouden wordt met de natuurlijke verhoudingen in het gezicht. De kunst in dit vak is om verbetering aan te brengen daar waar jij dat wenst, zonder dat een ander meteen door zou hebben dat je bent behandeld. Behandelingen van Doctor Face kunnen op woensdagen worden ingepland op onze locatie.

Je vindt Centre Cosmetique Carmen aan de Begijnenstraat 20 te Beverwijk. De avond start om 19:30u en je kunt vrijblijvend binnenlopen tot 21:00u. Meld je via het Facebook evenement aan en blijf op de hoogte.

Tagged , , , ,

Adres en openingstijden

Centre Cosmetique Carmen
Begijnenstraat 20, 1941 BS Beverwijk


Telefoon 0251-273082
WhatsApp 06-81727778
Email info@centrecosmetiquecarmen.nl
Route Google Maps
Openingstijden
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
9:00
9:00
9:00
9:00
10:00
-
-
-
-
-
17:30
17:30
21:00
17:30
17:00

Stel uw vraag

Like ons op Facebook

Ontvang onze nieuwsbrief