Bel voor een afspraak 0251-273082

Schoonheidsinstituut Centre Cosmetique Carmen

Behandelingen

Laat je collageen meten op de LavieSage Scandag op 6 mei 2014

Op dinsdag 6 mei a.s. organiseren wij in samenwerking met LavieSage een scandag. Je kunt die dag op afspraak een collageenmeting laten uitvoeren. Aan de hand van het resultaat van deze meting ontvang je gratis een vrijblijvend advies over hoe je de huid doeltreffend kunt aanpakken, zowel van binnen- als van buitenuit, én een korte schoonheidsbehandeling. De huidscan en de behandeling duren beide ongeveer 30 minuten.

We hebben zeer beperkt plek, dus mocht je graag persoonlijk en vrijblijvend geadviseerd worden, reserveer dan direct via 0251-273082 of info@centrecosmetiquecarmen.nl.

Laviesage supplementen

Collageen

Ons lichaam bevat veel collageen. Maar liefst een kwart tot een derde van alle menselijke eiwitten bestaan uit collageen. Het zit overal, maar vooral in botten en huid. Het lichaam gaat zeer efficiënt om met haar collageenvoorraad. Het wordt, vooral bij actieve mensen, continue vernieuwd en verbeterd. Echter, na ongeveer het 25ste levensjaar worden we wat minder efficiënt in het behoud van het collageen. En aangezien de huid een sluitpost is, gaan we langzaam maar zeker aan de buitenzijde zien wat we van binnen tekort komen.

LavieSage

LavieSage streeft ernaar om mensen te helpen een goede gezondheid van lichaam en huid te onderhouden. De huidige mens heeft andere wensen en stelt steeds hogere eisen aan de gezondheid van lichaam en huid dan ooit tevoren. De huid weerspiegelt de innerlijke gezondheid en andersom. Zo van binnen zo van buiten luidt een oude wijze spreuk! LavieSage heeft een complete lijn beautysupplementen ontwikkeld om de huid van binnenuit te onderhouden.

Met behulp van specifieke behandelingen in combinatie met op de huid afgestemde voedingssupplementen kan een persoonlijk behandelplan samengesteld worden, zodat resultaten ook echt tot tevredenheid leidt.

Tagged , , , ,

Adres en openingstijden

Centre Cosmetique Carmen
Begijnenstraat 20, 1941 BS Beverwijk


Telefoon 0251-273082
WhatsApp 06-81727778
Email info@centrecosmetiquecarmen.nl
Route Google Maps
Openingstijden
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
9:00
9:00
9:00
9:00
10:00
-
-
-
-
-
17:30
17:30
21:00
17:30
17:00

Stel uw vraag

Like ons op Facebook

Ontvang onze nieuwsbrief