Bel voor een afspraak 0251-273082

Schoonheidsinstituut Centre Cosmetique Carmen

Behandelingen

Laat rimpels en fijne lijntjes verminderen met Mesotherapie

Met onze Mesotherapie behandeling bieden wij een geheel nieuwe techniek aan op het gebied van huidverbetering. Op een veilige en nagenoeg pijnloze manier kunnen we rimpels laten vervagen, fijne lijntjes verminderen en de doorbloeding van de huid stimuleren, zonder het gebruik van injecties!

Hoe werkt Mesotherapie?

Eén van de grootste uitdagingen in de cosmetische wereld is het inbrengen van actieve werkstoffen in de huid. Niet alle stoffen zijn klein genoeg om door te dringen in de epidermale laag van de huid (opperhuid). Om ook grotere deeltjes de opperhuid te laten passeren dient gebruikt te worden gemaakt van injecteren of door gaatjes aan te brengen in de epidermis. Met onze Mesotherapie maken we klein micrograatjes in de epidermis om het inbrengen van actieve werkstoffen in de huid te optimaliseren.

De techniek van Mesotherapie is ruim 60 jaar oud en werd oorspronkelijk toegepast bij pijnbestrijding en de behandeling van sportblessures. Echter, het bleek ook zeer effectief te zijn bij het behandelen van huidveroudering.

Wat is het resultaat?

Met Mesotherapie kunnen rimpels en fijne lijntjes verminderd worden. Door het inbrengen van hyaluronzuur wordt de huid van binnenuit gestimuleerd, waardoor deze er jonger en frisser uit gaat zien en steviger wordt.

Mesotherapie kan ook zeer effectief ingezet worden voor de rijpere huid. Het sluit dan perfect aan op normale dagelijkse huidverzorging.

Het is tevens aan te raden bij het herstellen van een doffe, vermoeide en vochtarme huid. De huid zal na behandeling zichtbaar verhelderen.

Hoe snel is resultaat zichtbaar?

Na één behandeling is resultaat vaak binnen één dag zichtbaar, de huid ziet er merkbaar beter uit. Dit zal na een paar dagen kunnen verminderen. Voor een langdurig zichtbaar resultaat adviseren wij een kuur van 8 behandelingen.

Hieronder zie je een voorbeeld na één behandeling. Lijntjes zijn duidelijk verminderd.

Mesotherapie Voor Mesotherapie Na

Aanbieding kuur

Wij bieden een kuur van 8 behandelingen aan voor € 749,-. Hierbij ontvangt gratis een verzorgingspakket van Ariane Inden ter waarde van € 162,-. Dit pakket bevat 5 Anti-aging ampullen, een Face cleanser van 150ml, lotion van 150ml en een anti-aging creme van 75ml. Hiermee zorg je dat ook buiten de behandelingen de huid optimaal wordt verzorgd en gevoed.

Een losse behandeling Mesotherapie bedraagt € 95,-.

Tagged , ,

Adres en openingstijden

Centre Cosmetique Carmen
Begijnenstraat 20, 1941 BS Beverwijk


Telefoon 0251-273082
WhatsApp 06-81727778
Email info@centrecosmetiquecarmen.nl
Route Google Maps
Openingstijden
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
9:00
9:00
9:00
9:00
10:00
-
-
-
-
-
17:30
17:30
21:00
17:30
17:00

Stel uw vraag

Like ons op Facebook

Ontvang onze nieuwsbrief