Bel voor een afspraak 0251-273082

Schoonheidsinstituut Centre Cosmetique Carmen

LavieSage

LavieSage SkinBalance: Gezonde vetten voor een stralende huid

LavieSage SkinBalance

Wat is LavieSage SkinBalance en wat doet het? De SkinBalance bestaat uit gelcapsules die gevuld zijn met een zeer bijzondere soort visolie. Naast de bekende EPA en DHA bevat SkinBalance nog andere Omega-3 soorten. Ook Squaleen, alkylglycerolen, fosfolipiden, DMAE en Alfa Liponzuur kun je in deze volledig natuurlijke formule terugvinden. Daarnaast bevat het de voor de huid onontbeerlijke vitamine A en E.

Dit product waarborgt de optimale ademhaling van iedere cel maar ook een andere, vaak over het hoofd geziene functie; het afvoeren van afvalstoffen. Zo blijft het celmetabolisme in balans en kunnen alle cellen optimaal met elkaar communiceren. Naast het belang voor de huid profiteren ook de hersenen, ogen en bloedvaten optimaal van SkinBalance.

Voor wie is LavieSage SkinBalance geschikt?

Voor iedereen! (Een uitzondering geldt voor mensen met een visallergie.) Van jongs af aan hebben we omega-3 vetten nodig. Simpelweg omdat onze hersenen ervan gemaakt zijn. Maar ook onze ogen bevatten veel DHA, een belangrijke stof in de omega-3 familie. Onze bloedvaten en hart profiteren van deze gezonde vetten, zelfs het cholesterolgehalte wordt gunstig beïnvloed door omega-3 vetten. Maar de SkinBalance is uniek en anders dan normale visolie. Het werkt huidverbeterend en huidbeschermend.

Combineer met LavieSage SkinProtect

Wij bevelen sterk aan om het gebruik van SkinBalance te combineren met SkinProtect. Omega-vetten zijn zeer actieve vetten, maar helaas ook gevoelig voor oxidatie. Om dit tegen te gaan is er extra vitamine E toegevoegd. Om echter een optimale bescherming te waarborgen is het zinvol om goede, vetoplosbare antioxidanten te gebruiken die de olie ook in het lichaam blijven beschermen. De combinatie SkinBalance en SkinProtect is daarom erg effectief; de SkinProtect beschermt de olie in het lichaam extra goed, terwijl juist de SkinBalance de absorptie van de vetoplosbare vitamines en antioxidanten van de SkinProtect bevorderen. Samenvoegen is echter zinvol, omdat niet iedereen dezelfde dosering nodig heeft.

Tagged , , ,

Adres en openingstijden

Centre Cosmetique Carmen
Begijnenstraat 20, 1941 BS Beverwijk


Telefoon 0251-273082
WhatsApp 06-81727778
Email info@centrecosmetiquecarmen.nl
Route Google Maps
Openingstijden
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
9:00
9:00
9:00
9:00
10:00
-
-
-
-
-
17:30
17:30
21:00
17:30
17:00

Stel uw vraag

Like ons op Facebook

Ontvang onze nieuwsbrief