Bel voor een afspraak 0251-273082

Schoonheidsinstituut Centre Cosmetique Carmen

Anti-aging

LavieSage SKollagen: Collageenonderhoud bij fijne en diepe rimpels

LavieSage SKollagen

Wat is LavieSage SKollagen en wat doet het? SKollagen is een poeder dat bestaat uit viscollageenpeptides, vitamine C en diverse activatoren die er voor zorgen dat de opgenomen ingrediënten worden omgezet tot nieuwe collageenvezels.

Ons lichaam bevat heel veel collageen. Maar liefst een kwart tot een derde van alle menselijke eiwitten bestaan uit collageen. Het zit overal, maar vooral in botten en huid. Het lichaam gaat zeer efficiënt om met haar collageenvoorraad. Het wordt, vooral bij actieve mensen, continue vernieuwd en verbeterd. Echter, na ongeveer het 25ste levensjaar worden we wat minder efficiënt in het behoud van het collageen. En aangezien de huid een sluitpost is, gaan we langzaam maar zeker aan de buitenzijde zien wat we eigenlijk van binnen tekort komen. De SKollagen is ontwikkeld om de tekorten weer aan te vullen tot een jeugdig niveau om zo de huid maar ook het overige collageen in optimale conditie te behouden. Het collageen zorgt voor de sterkte van de dermis en houdt zo lijnen en contouren strak, kan rimpels verzachten en de totale huid jonger doen ogen.

Voor wie is LavieSage SKollagen geschikt?

SKollagen kan door iedereen gebruikt worden. (Mensen die allergisch zijn voor vis kunnen het product beter niet gebruiken of zeer voorzichtig met een lage dosering beginnen.) Ons lichaam bevat heel veel collageen. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat de meest optimale onderhoudsdosering ongeveer 5000 mg per dag is. Nutricosmetics in Japan, waar zeer veel waarde wordt gehecht aan schoonheid en perfectie van de huid, bevatten doorgaans rond de 5000 mg collageenpeptides van vis, zoals LavieSage die ook toepast. Zo blijft de huid voorzien van nieuwe collageenbouwblokken en kan deze tot in lengte van jaren haar jeugdige uitstraling behouden.

Tagged , , ,

Adres en openingstijden

Centre Cosmetique Carmen
Begijnenstraat 20, 1941 BS Beverwijk


Telefoon 0251-273082
WhatsApp 06-81727778
Email info@centrecosmetiquecarmen.nl
Route Google Maps
Openingstijden
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
9:00
9:00
9:00
9:00
10:00
-
-
-
-
-
17:30
17:30
21:00
17:30
17:00

Stel uw vraag

Like ons op Facebook

Ontvang onze nieuwsbrief