Bel voor een afspraak 0251-273082

Schoonheidsinstituut Centre Cosmetique Carmen

Ariane Inden

SKIN perfume, ook voor de meest gevoelige huid

Ariane Inden Skin perfume

Maak kennis met het allereerste hypoallergeen parfum, zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid. Heel de maand oktober 10% korting bij aanschaf van de Ariane Inden SKIN Perfume! Geldig op alle inhoudsmaten.

Beschrijving

Heerlijk zacht hypoallergeen parfum voor huid en huidverzorging. SKIN Perfume geeft een extra dimensie aan huidverzorging. Sensueel en aantrekkelijk, voor speciale gelegenheden of altijd. Pure aantrekkingskracht en een extra luxe gevoel toevoegen. SKIN Perfume voorziet ongeparfumeerde huidverzorging van een aangename en aantrekkelijke geur, zodat iedere crème en huidverzorging heerlijk sensueel en aantrekkelijk zal ruiken op de huid zonder irritatie te veroorzaken.

Toepassing

SKIN Perfume kan op verschillende manieren met huidverzorging gemengd worden. Spray één of twee maal SKIN Perfume in uw handpalm en breng hierover een hoeveelheid huidverzorging aan. Door voorzichtig met de vingertoppen van uw andere hand cirkelvormige bewegingen over uw handpalm te maken, mengt u de huidverzorging met SKIN Perfume voor een aangename geur. Daarna kunt u de huidverzorging aanbrengen voor een aangename en aantrekkelijke geur op uw gezicht of lichaam. U kunt ook eerst de huidverzorging aanbrengen en daarna SKIN Perfume erover sprayen. Met de vingertoppen kunt u de huid dan ligt masseren zodat het goed met de huidverzorging gemengd wordt.

Tagged , , , ,

Adres en openingstijden

Centre Cosmetique Carmen
Begijnenstraat 20, 1941 BS Beverwijk


Telefoon 0251-273082
WhatsApp 06-81727778
Email info@centrecosmetiquecarmen.nl
Route Google Maps
Openingstijden
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
9:00
9:00
9:00
9:00
10:00
-
-
-
-
-
17:30
17:30
21:00
17:30
17:00

Stel uw vraag

Like ons op Facebook

Ontvang onze nieuwsbrief