Bel voor een afspraak 0251-273082

Schoonheidsinstituut Centre Cosmetique Carmen

Nieuws

Speciale klantendag tijdens Begijnenstraat Gastvrij op 13 december

Op zondag 13 december as. organiseren wij een speciale klantendag. We hebben die dag diverse acties en aanbiedingen. Daarnaast hebben we als onderdeel van Begijnenstraat Gastvrij twee hele leuke gasten uitgenodigd: Zusjes&Co. en Collalift! Lees verder voor onze acties en wat onze speciale gasten te bieden hebben of kijk op de speciale Facebookpagina en meld je eventueel aan (niet verplicht).

Centre Cosmetique Carmen

Voor iedereen die bij ons over de drempel komt ligt er een leuke attentie klaar! Mocht je iets bij ons aanschaffen, dan krijg je ook nog eens ruim gevulde goodie-bag mee naar huis.

Reserveer onze nieuwe winterbehandeling “Skinrenewal” voor de maand januari, dan ontvang je gratis een 15ml crème kado. Deze seizoensbehandeling bestaat uit een Intensieve reiniging, scrubben, massage, speciaal masker en dagverzorging, en duurt ca. 75 minuten (prijs: € 75,-).

Zoete aanbieding: een pot Sugarscrub en een pot Téadoro (“beauty-thee”) samen voor € 25,- (normaal € 37,-).

We hebben nog veel meer leuke acties, die we je graag laten zien op 13 december, dus kom langs!

Zusjes&Co.

Zusjes&CoDrie zusjes met één idee: samen een winkel! Een eigentijdse woon- & lifestyle winkel met bijzondere producten voor in en om het huis. Zij hebben een ruime keuze aan stijlvolle Gifts, fashion, sieraden, meubelen en accessoires. Leuk voor verjaardagen, de feestdagen of gewoon voor je zelf.

Voor deze dag hebben we een selectie gemaakt van leuke gifts en sieraden voor de feestdagen, dus kom gezellig langs!

www.zusjesenco.nl

 

Collalift – Natuurlijke schoonheid van binnenuit!

Vanaf het vijfentwintigste jaar neemt de hoeveelheid collageen in de huid af. Als de jaren verstrijken maakt het lichaam niet meer genoeg collageen aan om de structuur van de huid optimaal te ondersteunen. Hoe snel dit proces verloopt verschilt per persoon. Aanleg speelt een rol, net als leefstijlfactoren, zoals roken, voeding en de mate van blootstelling aan ultraviolette straling. Het verlies aan collageen in de huidlagen leidt tot huidveroudering. Rond het dertigste levensjaar zal men merken dat de huid geleidelijk dunner en minder stevig wordt en de eerste rimpeltjes ontstaan.

CollaliftCollalift (Drinkbaar collageen en tabletten) werkt in de in de niet-zichtbare dieper liggende huidlagen (dermis), daar waar crèmes niet kunnen komen. Collalift vertraagt de processen die verantwoordelijk zijn voor het verlies van collageen. Op natuurlijke wijze worden de huidcellen aangezet tot het vormen van meer collageen. Na vier weken is het effect van Collalift zichtbaar: een aanzienlijk gladdere huid en een frisse uitstraling. Collalift levert het bewijs dat ware schoonheid van binnenuit komt.

Kom op 13 december langs en probeer het zelf!

www.collalift.nl

Tagged , , , ,

Adres en openingstijden

Centre Cosmetique Carmen
Begijnenstraat 20, 1941 BS Beverwijk


Telefoon 0251-273082
WhatsApp 06-81727778
Email info@centrecosmetiquecarmen.nl
Route Google Maps
Openingstijden
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
9:00
9:00
9:00
9:00
10:00
-
-
-
-
-
17:30
17:30
21:00
17:30
17:00

Stel uw vraag

Like ons op Facebook

Ontvang onze nieuwsbrief